Directori de xarxes

Conegueu les xarxes alimentàries locals que formen part de la plataforma Einateca

ASSOCIACIÓ AGROALIMENTÀRIA DE CERDANYA

Creació al 2017, 65 associades. Som productores, ramaderes, elaboradores, restauradores, hostaleres i comerciants de Cerdanya que ens hem unit.

MENGEMBAGES

mengemBages és un projecte de Frescoop SCCL que des del desembre del 2011 treballem amb productores i consumidores per visibilitzar, comercialitzar i dinamitzar el producte local i ecològic.

BRÀFIM COOPERA

Creada a finals del 2019 i formada per 3 projectes productius: Menjamiques, Fruits del Gaià i Soca-rel coop. Agrupació de projectes agroecològics del municipi de Bràfim.

AIXOPLUC

Posada en marxa el 2015 i formada per 4 projectes productius: Can Verdet, Fruits del Gaià, La Segalla i Terraivent. Xarxa de suport mutu en aspectes relacionats amb la producció, la comercialització.

L’ENLLAÇ DE L’EBRE

És una cooperativa agroecològica de producció i consum social que fa de pont entre les productores i les consumidores del territori. La xarxa de distribució alimentària és participativa i sostenible.

MENGEM GARRIGUES SCCL

Mengem Garrigues és una cooperativa de petites productores de Ponent que es dedica a la venda directa dels seus productes a consumidores finals. Les comandes es fan a través de la web.

Associació pel desenvolupament integral de la Vall del Corb

L’Associació pel desenvolupament integral de la Vall del Corb reuneix productores, elaboradores, artesanes, restauradores, botigues i allotjaments rurals, així com entitats per la preservació del medi ambient i persones apassionades per la Vall. El seu objectiu és la dinamització econòmica, social i cultural de la Vall, la revitalització dels seus municipis i la preservació del seu patrimoni i paisatge. L’entitat, creada l’any 2000, agrupa més de 200 persones individuals i projectes de la Vall del Corb, territori compartit entre tres comarques: l’Urgell, la Conca de Barberà i La Segarra.

MOSAIC DE SECÀ

Mosaic de Secà és una xarxa de petites productores de les zones de secà de la Conca de Barberà, l’Alt Camp i Les Garrigues, creada l’any 2018. Actualment l’integren l’Aresta, Menjamiques, Els Corremarges.